Menü Bezárás

BIOPLASMA

1 kép1 kép1 kép

Az emberek a  Föld egyik legnagyobb túlélői intelligenciájuknak köszönhetően,de nemcsak építjük , romboljuk is bolygónkat!

Azonban van egy faj, amely nálunk sokkal tökéletesebb túlélő és segíthet nekünk a különböző ártalmak által okozott  hibák kijavításában!

Az UV-sugárzás, szmog,stressz, káros ételek,italok,sugárzások,gyógyszerek,stb.,szabadgyököket képeznek szervezetünkben,melyek megtámadják sejtjeinket, a sejtek DNS-e károsodik,mutációhoz, sejtelhaláshoz vezethet!

Ennek köszönhetően öregedés, bőrproblémák, allergia, rák, szív- és érrendszeri zavarok, szem, tüdőbetegségek,csontritkulás, idegrendszeri zavarok léphetnek fel.

Ez a faj, ezek az élőlények az ALGÁK /moszatok/!

3 és fél milliárd éve élnek a Földön. Nagyon nagy az alkalmazkodó -és ellenálló képességük, Elviselik a zord éghajlatot és a  85 Celsius fokos forrás vizet is!

Oxigénkészletünk 90%-át adják! De nem csak a fotoszintézist köszönhetjük nekik!

Földünk legjobb hidrokolloid forrásai tele fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és esszenciális zsírsavakkal!

A GIGI Bioplasma termékcsaládja többek között az algák segítségével ,egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer a rácok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentáció, fakó, sápadt bőr, rugalmatlanság, akne, gyulladt bőr elleni harcban!

 

 

3 kép4 kép

A Bioplasma nevű hatóanyagot a Sahelian Scenedesmus nevű mikroalgából állítják elő, mely Afrikában a Sahel-sivatag Atlanti óceán partjainál őshonos faj. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, növeli a bőr természetes védekező képességét, barrier funkcióját. Nyugtatja a bőrpírt, csillapítja az irritációt.

  3 kép

A kezelésben több különböző alga fajta került felhasználásra.

  3 kép

Feltölti az epidermiszt , a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat is. Beviszi és meg is tartja a nedvességet. Tökéletes biomimetikai hatóanyag, leutánozza a fiatal bőr semleges szénhidrát és nedvesség megkötő faktorát.

  3 kép

Omega zsírsavjai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököket. Kollagenáz inhibitor tartalma védi a rugalmas rostokat, ösztönzi a kollagén , hyaluronsav szintézist. Segíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.

  3 kép

A Laminaria barna alga faj. Alakja miatt Ördög köpenynek nevezik. Antibakteriális, ezért csökkenti az aknét és a comedot kiváltó baktériumok számát. 5-alfa reduktáz enzimgátló tartalma megakadályozza a tesztoszteron átalakulását, így gátolva a hormonális okokból kialakult túlzott és megváltozott összetételű faggyútermelést.

  3 kép

MMF vagyis Marine Moisturizing Faktor magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalma mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hiroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulást. Szalicolsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.

 

A kezelést végezhetjük kúraszerűen,mint intenzív, bőrmegújító,fiatalító kezelési sort heti egy alkalommal 4-6 héten át! Azonban ha csak havi egy alkalommal látogat el hozzánk, folytathatjuk a kezelést tovább egy kényeztető tápláló masszázzsal, a Bioplasma masszázskrémmel.

 

A Glycopure szappan nem bőrsemleges, fontos a következő lépes előkészítésében. A savas peeling akkor tud hatékonyan dolgozni, ha a bőr ph-értéke savas tartományban van.Finom letísztitás után a nedvességet leszárítjuk a bőrről.

 

Gátolja az aknét okozó baktérium növekedését, tisztán tartja a bőr pórusait, halványítja a pigmentfoltokat. Gyulladásgátló hatása miatt kifejezetten ajánlott rosaceás bőrök kezelésére. 10 perc hatóidő után nem mossuk le,nem blokkoljuk a savat, hanem Bioplasma szérumot simítunk a bőrbe. Ezzel a lépéssel a bőr pH-értékét növeljük,a bőr gyönyörűen nyitva áll a további hatóanyagok befogadására.

 

A szérum tartalmazza az 5 alga kivonatot, allantoint, E-vitamint, hialuronsav Na sóját. Az anyag felvitele után siacu masszázst végzünk. Ez egy japán, gyengéd ujjnyomásos masszázs, mely beindítja az energia áramlását miközben relaxálja a vendéget.

 

A maszk hatóideje 20 perc. Gyönyörűen feltölti, kisimítja, nyugtatja a bőrt.

 

Mélyhidratáló masszázskrém, mely az 5 algán kívül 10% Na-hialuronát tartalommal és fantasztikus illattal rendelkezik.
A termékekben található még egy csodálatos hatóanyag, melyet az olajfa leveléből nyernek. Rendkívül erős antioxidáns, szabadgyökfogó tulajdonsága tökéletes védelemmel látja el a bőrt! Gyulladáscsökkentő, halványító, bőrmegújító. Segít a bőr fiatalságának és rugalmasságának megőrzésében!

  3 kép

Befejezésként átsimítjuk a bőrtípusnak megfelelő krémmel!
 
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous