Szechenyi
Menü Bezárás

GIGI G4 a többszintű bőrregeneráció új korszaka

A GIGI LABORATORIES új termékcsaláddal rukkolt elő a kozmetikai iparban

Az öregedés jelei ellen harcol és új korszakot nyit a többszintű bőrregeneráció terén. A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek segítenek megállítani az öregedés kiváltó tényezőit és hatékonyan küzdenek az öregedés jelei ellen négy különböző szinten: mikrobiom, epidermális gát, epidermisz és irha.

Az antioxidánsok, amelyek a G4 termékekben megtalálhatók, megakadályozzák az oxidatív stresszt és a lipidperoxidációt a bőr legfelső rétegében, miközben javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Az antioxidánsok a bőrre hatva segítenek csökkenteni az öregedés jeleit, például a ráncokat és a finom vonalakat.

A GIGI G4 termékcsalád segíti a bőr hidratáltságának helyreállítását és a természetes hialuronsav termelését. A bőrnek szüksége van a megfelelő hidratáltságra és a természetes hialuronsavra ahhoz, hogy egészséges legyen. Azoknak, akiknek száraz a bőre, vagy akiknek az öregedés jelei már láthatóak, a G4 termékek hatékony megoldást jelenthetnek.

A GIGI G4 kezelés stimulálja a sérült stratum corneum helyreállítását és az extracelluláris mátrix tartalékainak feltöltését. Ez a két folyamat segíti a bőr megújulását és javítja annak állapotát. A G4 kezelés különösen ajánlott azoknak, akiknek a bőrét sérültebbé tette valamilyen eszközalapú invazív kezelés vagy mélyebb peeling eljárás.

A PCM™ COMPLEX: PEPTIDEK + CERAMIDOK + MATRIX, amely a hidrolipid gát helyreállítására és fenntartására, valamint az extracelluláris mátrix stimulálására szolgál, szabadalmaztatott és egyedülálló az új termékcsaládban. Ez a komplex hatékonyan segít visszaállítani a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, miközben csökkenti az öregedés jeleit.

resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous