Szechenyi
Menü Bezárás

Lézeres Mezoterápia

MESO I LASER FÓKUSZÁLT MESOTERÁPIA

MILSYS® Lézeres mezoterápia – AgeAttraction

Brilliáns kezelési program a feszesebb bőr és a ránccsökkentés érdekében

A ,,High Tech Mesotheraoy Premium Salon” embléma GARANTÁLJA  a szigorúan ellenőrzött forrásból származó Meso Laser berendezés és a kezeléshez használt Age Attraction termékek szuperprémium német minőségét.

Az 5 *-os, exkluzív minősítés GARANTÁLJA a magasan képzett, minősített kozmetikusok szakmai tapasztalatát.

 

 

 

 

 

 

 

A 2011-es ÉV ANTI-ANGING KONCEPCIÓJA MEGBIZHATÓ NÉMET TECHNOLÓGIÁVAL- Lézeres mezoterápia – Innováció a kozmetikában és az esztétikai medicinában: a 905nm-en dolgozó hideglézeres mezoterápia (valódi nagyfrekvencián alapuló elektroporáció) A lézeres mezoterápia az esztétikai kozmetika innovációja, mondhatni mérföldkő a hatóanyag bejuttatás és a sejt stimuláció területén. A lézeres mezoterápia során létrejövő biostimulációnak köszönhetően, nagymértékben megnő a sejtek felvevő képessége, a bőr áteresztő képessége, és a fibroblaszt sejtek működése. A lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik.

Egyik a lézer terápiás hatása, mely a fibroblaszt sejteket készteti működésre,stimulálja a kollagén és elasztin rostokat, másik a mezoterápiával mélyebb szöveti rétegbe bevitt hatóanyag, a három molekula méretű (nano, közepes, nagy) hyaluronsav (Hyaluron-3) koncentrátum, melyet többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr. Továbbá lehetőséget ad több féle bőrprobléma kezelésére hatékonyan összeállítható steril hatóanyag koktélok segítségével. A hatóanyagok bejuttatása a bőrbe azonnali eredményeket képes produkálni, míg a lézerterápia hatása később látható de tartósabb eredményeket biztosít. A lézeres mezoterápia további nagy előnye, hogy a páciens részére teljesen fájdalommentes az eljárás, és már az első alkalomtól látványos a kezelés. Két hónapos kúra elteltével radikális anti-aging hatás tapasztalható és rendszeres fenntartó kezelésekkel az elért eredmény stabilizálható.

További információkat ITT talál a Meso Laser Fókuszált mezoterápiáról.

 

A 2011-es ÉV ANTI-ANGING KONCEPCIÓJA MEGBIZHATÓ NÉMET TECHNOLÓGIÁVAL- Lézeres mezoterápia – Innováció a kozmetikában és az esztétikai medicinában: a 905nm-en dolgozó hideglézeres mezoterápia (valódi nagyfrekvencián alapuló elektroporáció) A lézeres mezoterápia az esztétikai kozmetika innovációja, mondhatni mérföldkő a hatóanyag bejuttatás és a sejt stimuláció területén. A lézeres mezoterápia során létrejövő biostimulációnak köszönhetően, nagymértékben megnő a sejtek felvevő képessége, a bőr áteresztő képessége, és a fibroblaszt sejtek működése. A lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik. Egyik a lézer terápiás hatása, mely a fibroblaszt sejteket készteti működésre,stimulálja a kollagén és elasztin rostokat, másik a mezoterápiával mélyebb szöveti rétegbe bevitt hatóanyag, a három molekula méretű (nano, közepes, nagy) hyaluronsav (Hyaluron-3) koncentrátum, melyet többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr. Továbbá lehetőséget ad több féle bőrprobléma kezelésére hatékonyan összeállítható steril hatóanyag koktélok segítségével. A hatóanyagok bejuttatása a bőrbe azonnali eredményeket képes produkálni, míg a lézerterápia hatása később látható de tartósabb eredményeket biztosít. A lézeres mezoterápia további nagy előnye, hogy a páciens részére teljesen fájdalommentes az eljárás, és már az első alkalomtól látványos a kezelés. Két hónapos kúra elteltével radikális anti-aging hatás tapasztalható és rendszeres fenntartó kezelésekkel az elért eredmény stabilizálható. A Meso Laser kezelések jóval egyszerűbb megoldásokat kínálnak a ráncaid csökkentésére és sok más esztétikai problémára, mint sok más nem invazív arcplasztikai elképzelés. Minimális idő alatt is szép és tartós eredmények érhetőek el vele, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal, amelyek többnyire hosszú gyógyulási időt igényelnek. A Meso Laser kezelésekkel egy alternatív, kevesebb időt igénylő megoldást találhatsz a megereszkedett bőrproblémákra, a mikroráncokra, a szarkalábakra, a dohányzó ráncokra, de nagy hatékonysággal használhatod aknés, rosaceás, érzékeny bőrt jellemző problémákra is. Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. Kezeléseid kizárólag az AgeAttraction magas koncentrációjú hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.  

A Meso Laser-t intenziv , 12 diódás, nagy energiát közvetítő lézerrel és egyedülálló fókuszált elektroporációs technológiával végezzük.

A Meso Laser- Fókuszált  Mesoterápiás lezelést még véletlenül sem szabad összetéveszteni a tű nélküli  mesoterápiával, mivel ez egy olyan mély egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozás , amely más típusú tű nélküli mesoterápiás kezelésekkel nem valósítható meg.A Meso Laser kezelés alatt betöltött hatóanyagok sokkal mélyebbre kerülnek és a kezelés során felhasznált Age Attraction termékek hatóanyag koncentrációja rendkívül magas.A kezeléseket hitelesített szakemberek végzik, minden mellékhatás és fájdalom érzet nélkül.

A Meso Laser nagy teljesítményű Hight-Tech Elektroporációval 5-8 mm-es mélységbe képes bevinni a nagy koncentrációjú Age Attraction hatóanyagokat.

Mi a különbség a tű nélküli mezoterápia és a fókuszált mezoterápia között?

A tű nélküli mezoterápiás készülékek a hámréteg felszínén dolgoznak, többnyire a felhámba juttatják a hatóanyagokat, ezért annak gyors elkopása(pár nap) miatt a kezelés  hosszú távon nem tud tartós lenni.

Ezzel szemben a fókuszált mezoterápia során a hatóanyagok mélyen a felhám alá, az irha réteg mélyére is képesek bejutni.Mivel vannak olyan hatóanyagok(pl. peptid kombinációk), melyek erőteljes kollagén stimulációra képesek, ezért megfelelő környezetbe jutva képesek elérni a mesoterápiás hatást.

A hialuronsav  olyan rétegbe kerül, amely képes arra , hogy hosszú távon megkösse és tárolja, alábélelve ezáltal a bőrt, feszes,hidratált , fiatalos külsőt kölcsönözve az arcnak.

Mikor alkalmazzuk a kezelést?

Leginkább lifting és ránckezeléseknél, de a mély hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő anyagok használatára is.

Hány kezelés szükséges?

Általában 4-8 kezelés javasolt kúrában, ba bőr állapotának függvényében.Kúra befejezése után fenntartó kezelések szükségesek, melyek gyakoriságát szintén egyénileg határozzuk meg, 4-6-8 hetente.

Mik a lézeres mezoterápia bőrre gyakorolt hatásai?

-azonnali hatás

-hosszú távú hatás

-nem  tud hozzászokni a bőr, mindig hatásos marad

-lassítja az öregedési folyamatokat

-tömörít

-újra kontúrozza az arcot

-pigmenthalványítás

-eltünteti a mikroráncokat

-a markánsabb ráncok mérséklődnek

-feszesebb bőrkép,fiatalosabb arc

A kezelés során használt 12 diódás laser besugárzásnak közvetlen kollagén stimuláló hatása van.Biostimuláció valósul meg, mely egyedülállóan mély kollagén szintézist indukál az irha réteg legaljáig.

A fókuszált mezoterápiával további hyaluronsav bejuttatásra kerül sor,mely szintén a kollagén szintézisre hat.

A szuperkoncentrátumok között megtalálható a méltán elhíresült YOUTHING ELIXIR SUPREME- őssejtes hyaluronsavas koncentrátum, melyet széles körben alkalmazzák ránc+pigmentkezelések kapcsán.

Mik a fókuszált elektroporáció kontraindikációi?
-pacemaker -epilepszia
-terhesség
-botox injekció után 30 nappal
-műtétet követő 40 nappal (műtét helyén)
-ekcéma
 

KEZELÉSI PROTOKOLL

1.Letisztítás:Pure Face habbal

2.Peeling:Beta Hydroxy 6-os% ill. 12%-os , bőrtípustól , évszaktól függően

Hatóidő 3-5 perc,elektroporáció 70%-on

3.Lemosás,leszárítás

4.Lézeres besugárzáshoz szemvédelem felhelyezése

5.Lézeres besugárzás (közvetlenül a bőr felszínén, merőlegesen t, területenként

60-90 másodpercig)

6.Fertőtlenítés

7.Hatóanyag bedolgozása: Fókuszált elektroporációval szektoronként 5-7 percig.A

hatóanyag koktélt cseppenként adagoljuk az adott területre.

8.Záró maszk:Bőrtípustól függően

9.Befejezés:Alkalmanként lemosás,befejező krém,fényvédelem felvitele.

A kezeléseket minimum 5 alkalmas kúrában javasoljuk, a kúra végeztével fenntartó kezelések szükségesek, 4-6 hetente bőrtípustól függően.

Otthoni ápolásra ( főleg a kezelések utáni  időszakokban, mert a bőr hatóanyag felvevő képessége nagyon magas és intenzíven képes beépíteni azokat) a Pure Face arctisztító habot és a bőrtípusnak megfelelő krémet ill. hatóanyag koncentrátumokat  ajánljuk.

Meso Laser kezelésekről bővebben www.age-attraction.hu

resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous