Szechenyi
Menü Bezárás

Microson Pen HIFU


Megérkezett hazánkba az EUNSUNG MICROSON PEN új generációs HIFU készüléke

Felhasználható arcfiatalításra, face liftingre, bőrfeszesítésre, az orr, szem, száj körüli ráncok kezelésére, szemöldök és állvonal emelésére, alternatív megoldást nyújt a plasztikai sebészet kiváltására.

A hagyományos HIFU-kal ellentétben egy fókuszpontban adja le a a HIFU energiát, ezzel lehetővé teszi a precíz , célzott kezeléseket.

A MICROSON PEN rendelkezik a legfejlettebb HIFU rendszerekre jellemző három arckezelési mélységgel  (1,5mm, 3,0mm, 4,5mm), ezáltal a bőrstruktúra egészére képes hatni a SMAS rétegig bezáróan.

 

Működési elv

Arckezelés Microson Pen-nel

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

Microson Pen kezelési mélységek
A HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatlövésekkel hoznak létre koagulációs pontokat nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket azok szerkezeti sajátosságai (forma, méret, stb.) miatt.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben – egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.

Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 ℃-t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást.

A Microson Pen tehát különösen az arc kisebb méretű területein alkalmazható nagy hatékonysággal. A három rétegű, az arc különböző zónáira kiterjedő, valóban hatásos kezelés során számos mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a vendégek maradéktalan elégedettsége érdekében, figyelembe véve a kezelt személyek egyedi adottságait is.

A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki.
A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.

EunSung Microson Pen hatásmechanizmusa

Állítható a kezelés sebessége

A Microson Pen nagyfokú rugalmasságot biztosít a kezelést végző szakember számára. Szabályozható a leadásra kerülő lövések száma, valamint a lövések sebessége is. Másodpercenként 1-től 7 koagulációs pont jön létre a sebességtől függően, amelyet a kezelt személy bőrének állapota és a kezelést végző szakember eszközkezelési sebessége alapján érdemes beállítani.

Microson Pen kezelési sebesség

resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous