Szechenyi
Menü Bezárás

Műszempilla & Szempilla Lifting

Tincses, alkalmi pilla felrakása

Szempilla Lifting

Természetes szépségünket szeretnénk kiemelni, ezért egyre többen fordulnak olyan megoldásokhoz, amelyekkel a szépségünket javíthatjuk, azonban anélkül, hogy az ártana a testünknek. A szempillalifting ilyen megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a szemünk környékén lévő pillák természetes és ívelt állapotukban legyenek.

A szempillalifting eljárás során egy speciális anyagot alkalmaznak a szempillákra, amely felfrissíti és ápolja őket. Az anyag bejut a szempillákba és körülveszi őket, ami lehetővé teszi, hogy azok természetesen emelkedjenek és ívesek legyenek.

Az eljárás során a pillákat egy speciális eszközzel a tövüktől emelik meg, majd egy tartósító anyaggal kezelik, amely megőrzi az ívelt formát. Az eljárás során nem alkalmaznak ragasztót, mint a műszempilláknál, így nem lesz káros hatása a természetes pilláknak.

A szempillalifting eljárás fájdalommentes és nagyon gyors, körülbelül egy órát vesz igénybe. A hatása általában 6-8 hétig tart, amíg a természetes pillák le nem hullnak és helyettük újak nőnek ki.

Az eljárás után a pillák szokás szerint festhetőek, spirálozhatóak és sminkelhetőek, és úgy fognak kinézni, mintha természetesen ívelt és vastagabb pilláink lennének. Az eljárás ára 8300 forint.

resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous