Menü Bezárás

Q-kapcsolt YAG lézer (carbon peeling, tetoválás eltávolítás, pigmentfolt halványítás)

Q-kapcsolt YAG lézer

Három szűrőt tartalmazó YAG lézer gép, mely tetoválás eltávolításra valamint karbon peeling (bőrrejuvenáció)kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos. Problémás bőr kezelésénél, Carbon-gél segítségével történik a kezelés, mely speciális felületes spektrumú szűrővel végzendő.
Eredményes mesterséges pigment fragmentáló(halványítás) területén is.

 

 

 

 CARBON PEELING 

Carbon peeling használható Anti aging kezelésre ill.alkalmas gyulladt, tágpórusú,károsodott bőrök normalizálásra. Új , innovatív technológia, mely során lézersugár segítségével a bőrre felvitt, erre a célra kifejlesztett carbon-krémet juttatunk a bőrbe, mely ott fejti ki jótékony hatását.Együttes hatásuk rá a a gyulladás megszűnik, a pórusok összehúzódnak,a faggyúmirigyek termelődése normalizálódik, a keringés javul,az elhalt hámsejtek leválás a felgyorsul,a gyulladást okozó backtériumok a hő hatására elpusztulna. A kollegén , elasztin rostok termelődése feljavul, a bőr feszesebb, tónusosabb lesz.Segíti a zártabb pórusok,az egyenletesebb bőr felszín és bőrszín kialakulását. Első kezelés után 10-15% javulás, 4-6 kezelés után 70-80% javulás várható!

KEZELÉS MENETE

A bőr letistítása után vékony rétegben felvisszüka szén alapú nanotechnológiás krémet,amely a lézere kezelés után teljesen eltűnik. A folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását. A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén ,elasztin stimuláló hatást fejt ki,regeneráló, regeneráló, feszesítő.Kezelés típusától függően hidratálással, hatóanyag bevitellel(differenciált ultrahang, elektroporáció)zárul, ill. igény szerint masszázs is beépíthető.Befejezésként fényvédelem. Fájdalom mentes , enyhe bőrpír jelentkezhet.Utókezelést nem igényel.

KEZELÉS GYAKORISÁGA

4-6 alkalom szükséges két heti rendszerességgel A fenntartó kezelések a bőr állapotától függően akár havonta vagy több havi rendszerességgel Kezelés időtartama maximum egy óra.

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

A lézerfény azon képességét használjuk, amit melanin abszorpciónak nevezünk. A gépben lévő YAG -rúd Neodínium bevonata a rávillanó (többnyire) xenon fényforrásnak köszönhetően „előállítja„ a gép kezelőfejéből kilépő lézersugarat, mely aztán az élő szövetben elnyelődik.

A beérkező fénynyaláb koherens módon egy bizonyos közegben nyelődik el, ahol is az ún. kromofórát megtalálva szinte szétporlad a bőr melaninja a fény hatására.

A kezelés után az ödémás és vizenyős területből felefelé a hám felé és a lefelé a nyirokérrendszer felé migrálnak a pigment szemcsék.A kezelés többszöri alkalmat vesz igénybe, az előzőleg bevitt festékek színe, mélysége,a tetoválás típusa függvényében.

A meghatározott ütemben történő kezelési intervallumok és a finoman emelt intenzitás nagyban meghatározza a bőrben való pigment szétesését olyan módon, hogy az nem okoz heget.

Minden esetben személyes konzultáció szükséges!

ELSŐ KEZELÉS A HÁTON 1234

Letisztítás
Carbon gél
Lézer után
Hidratálás után

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F1CF31E6-FEDD-4BD1-9535-67AFCA382F51

resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous
resounding-synchronous